Catering

CateringHar ni ett möte och önskar ett fräsch alternativ. Vi kan levererar härligt  goda juicer, smoothies, smoothiebowls, mackor, rawfoodbollar, ingefärashots m.m.

Ge dit möte bra energi och goda grejer oavsett  om det är på morgonen eller till eftermiddagen så att ni orkar att ta viktiga beslut. 

 


Det bästa av allt – är att vi använder oss av ekologiska råvaror – så att ni bara får i er naturliga vitaminer och mineraler.


Intresserad? Kontakta oss på info@juicekallan.se för priser och mer info. Om ni vill så kommer vi gärna upp till er kontor och presenterar vår meny och vad vi kan göra för er.Ska ert företag ställa ut på mässa? Vi ställer gärna upp och agerar juicebar i er monter. Eller ska ni ha ett event i ert företaget för kunder/anställda och vill ha en juicebar på festen? Vi löser det mesta.Vi jobbar även med workshops, där vi kommer ut till er för att berätta mer om just det vi är bäst på - Juice/smoothies, och hur du ska tänka kring detta, och såklart ska allt vi tillverkas smakas på. Vill ni lägga en beställning önskar vi ha in den

senast 2 dagar innan.


Beställ via mail eller på telefon

Info@juicekallan.se

NK 031 – 710 10 11

 

 

Följ oss

Öppettider

 

 

NK (Fredsgatan/Kyrkogatan)

Måndag - Fredag 08 - 19

Lördag 10 - 18

Söndag 11 - 16


© Copyright Juicekällan AB.