Juicetips

Använd juice som en smaksättning

Du kan inte bara dricka ren juice utan även använda den som en smaksättning i många sammanhang. Du kan då välja din favorit. Det kan vara allt från apelsin till granatäpple beroende på vad du föredrar.

Smaksätt ditt snus med juice

Om du tycker att ditt snus smakar lite tråkigt kan du använda ett koncentrat med juicesmak. Då blir det genast lite bättre. Det funkar lika bra på tobaksfritt snus som på andra produkter. Oftast räcker det med några droppar för att få den smak du vill ha. Det är också bra om du är nybörjare på snus och vill att det ska smaka lite bättre. Du kan till och med skapa din helt unika mix. Om du vill göra det enkelt för dig kan du köpa smaksatt snus, exempelvis XQS Orange Apple Strong eller Loop Red Chili Melon Strong, så slipper du blanda juicekoncentrat och snus själv.

Så smaksätter man med juice i andra sammanhang

Det är inte bara snus som kan smaksättas med juice. Det är även vanligt att bryggerier använder olika juicer för att smaksätta sin öl. Då får du en frisk och somrig bryggd som många gillar. Det finns många exempel på när detta har blivit väldigt lyckat. De vanligaste blandningarna med öl är förmodligen citron och ananas. Dock dyker det upp nya smaker hela tiden.

Experimentera med bakverk

Ett annat sätt som du kan smaksätta med juice är i din bakning. Här är det verkligen fritt fram att experimentera så som du själv vill. Du kan använda en arom eller juice i sin rena form. Vill du göra det enkelt för dig kan du ta ett färdigt recept. Du kan också testa dig fram på egen hand.

Lämna ett svar