Fakta om juicer

Börja dagen på bästa sätt

En riktigt bra start på dagen kan vara en härlig juice. Vill du vara extra hälsosam pressar du en egen grön nyttig juice, men även en köpt apelsinjuice kan ge dig en bra start på dagen. Så länge juicen är gjord på frukt och inte koncentrat kommer den bidra med vitaminer och näring, något som vi alla behöver.

Hur börjar du din morgon?

Hur vi gillar att starta dagen varierar. Många tycker om att vakna till liv genom att sträcka sig efter en tobaksfri snus som Velo Ice Cool så fort som klockan ringer. Det är en all white-produkt som stillar ditt nikotinberoende utan att du får i din skadlig tobak. Dessutom ger den en frisk och fräsch smak som verkligen får dig att vakna till.

Men efter din prilla kan det vara bra att få i dig något som ger dig energi och näring. Oavsett vad du gillar att äta till frukost kan du kombinera det med ett glas juice. Ibland kan man höra påståenden som att juice är lika dåligt som läsk för att det innehåller en större mängd kalorier och fruktsocker. Men så är inte fallet. Oavsett vilken frukt eller grönsak din juice är pressad på innehåller den vitaminer och antioxidanter, något läsk inte bidrar med.

Juice är ett perfekt sätt att få i sig vitaminer, speciellt om du vet med dig att du annars äter alldeles för lite frukt och grönt. Genom att få i sig det direkt på morgonen kommer du att känna dig fräsch och det blir lättare att göra bra val resten av dagen.

Lämna ett svar