Fakta om juicer

De bästa juicerna för en frisk hy

Juice i alla dess färger är bland det nyttigaste vi kan dricka. Både frukt, bär och grönsaker har helande effekter som ger huden både styrka, lyster och håller den yngre längre.

Juicer som skyddar huden mot UV-strålning

Det finns många ingredienser till juice som har en bevisad skyddande effekt mot de skadliga UV-strålarna som kommer från solen. Flera röda saker som tomater, jordgubbar och rödkål är alla god och nyttiga att blanda ner i juicen. Att dricka ett par deciliter tomatjuice eller en smoothie med jordgubbar som grund är både gott och förbättrar hudens chans att klara av solens starka strålar. Det är däremot vitigt att under de varma månaderna inte bara förlita sig på dessa produkter utan självklart även kombinera med en bra solskyddsfaktor.

Hitta hudvård och solskydd hos Hudoteket bland deras stora utbud av produkter. De har också brun utan sol-produkter för dig som gärna undviker solen men ändå vil ha en solkysst look året om. Att kombinera en hälsosam kost med bra solskyddsfaktor är ett snällt sätt att ta hand om hyn och undvika att låta den åldras i förtid.

Gröna juicer för att minska ålderstecken

Spenat, broccoli och grönkål är alla fyllda med E-vitamin och mineraler så som Mangan, vilket har en betydande effekt när det gäller att förhindra ålderstecken i huden. All väsentlig hudvård så som fuktgivande ansiktskräm, skrubb och antirynkkräm finns hos Hudoteket och tillsammans med en grön kost kommer din hy både få lyster och minska fina linjer och påsar under ögonen. Experterna vet att en bra hudvårsrutin kommer både inifrån och utifrån.

Grönkål som vi tipsat om här ovan är den perfekta ingrediensen att ha i både juicer och smoothies. Smaken från den blir nästan obefintlig tillsammans med andra ingredienser, samtidigt som den även är fylld av både järn och andra viktiga vitaminer och mineraler. En riktig energibomb att starta dagen med under den tiden som man lägger på den vanliga hudvårdsrutinen.

Alger för en friskare hy

Många vet inte att alger bör vara ett givet tillskott i kosten. Det bästa är att köpa dem i pulverform så som spirulina, vetgräspulver eller chlorella. Dessa alger är fyllda av näring och ger styrka till hudellerna för att de ska kunna arbeta snabbare och på det sättet öka resultaten. Blanda ner ett par teskedar av valfritt algpulver i din juice eller smoothie på morgonen för att maximera effekten av dina vanliga hudvårdsprodukter.

Veganska produkter för en miljövänlig livsstil

Webshoppen hos Hudoteket är fylld av spännande veganska produkter till ett bra pris och med ett tydligt miljötänk. En helt eller delvis veganskt baserad kost balanserar kroppen. Väljer du en vegansk kost är vi överygade om att även veganska hudvårdsprodukter är ett bra komplement för att ta hand om din hy på bästa sätt.

Lämna ett svar