Fakta om juicer

Laga juicemaskinen i storköket

Det är lätt hänt att maskiner och utrustning i storköket förbises när du driver en framgångsrik restaurang. Dock är det avgörande att köket fungerar effektivt eftersom det annars kan påverka kvaliteten på mat och dryck som serveras.

Tänk bara vad som händer på morgonen då juicemaskinen slutar att fungera. Apelsinjuice är kanske den näst vanligaste drycken efter kaffe att dricka på morgonen, så det är allvarligt om du inte kan erbjuda nypressad apelsinjuice på grund av trasig juicemaskin. Den goda nyheten är att du har Service Partners RMS på servicepartner-rms.se som både installerar, servar och säljer reservdelar till en mängd kända varumärken inom storköksutrustning. Några exempel är:

  • Berkel.
  • Charvet.
  • Comenda.
  • Electrolux.
  • Fribergs.
  • Panasonic.
  • Rational.

På servicepartner-rms.se har du den kompletta listan på varumärken som de utför service och reparationer på. Själva företaget är oberoende och hjälper alla typer av verksamheter med köksutrustning som skolor, sjukhus, fastighetsbolag och industrikök och försvarsmakten. En sak är säker och det är att du alltid kommer att kunna erbjuda färsk och nypressad apelsinjuice när du tecknar avtal med Service Partners RMS!

Fyller det dagliga behovet av C-vitamin

Det är inte så förvånande att apelsinjuice blivit så populärt att dricka. I likhet med de flesta frukter innehåller apelsiner nästan inga kalorier men mängder av nyttig C-vitamin. Ett glas nypressad apelsinjuice täcker så gott som det dagliga behovet av C-vitamin, närmare bestämt 98 procent för en vanlig apelsin på 150 gram. C-vitamin är en av de mest välkända antioxidanterna som kroppen använder för olika funktioner i immunförsvaret. Genom att låta dina kunder få i sig ett optimalt intag av C-vitamin bidrar du till att minska deras risk för hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och andra sjukdomar. Med andra ord kan du bidra till att rädda liv genom att se till att kökets juicemaskin fungerar som den ska!

Lämna ett svar